Koppeling aan ERP

Met de ERP koppeling aan uw webwinkel worden de meeste processen geautomatiseerd. Zo bespaart u kosten. Wij kunnen
u helpen u bij de koppeling zowel voor standaard als
maatwerk ERP oplossingen.

Koppeling aan ERP

Koppeling webwinkel aan ERP

Wij koppelen uw B2B webwinkel aan uw administratieve proces. Zo lezen wij productinformatie, klantspecifieke prijzen, kortingstructuren

en informatie over debiteuren uit en nemen deze automatisch over in de webwinkel. Bestellingen worden doorgezet naar uw systeem
zodat u deze snel een efficiënt kunt verwerken.

Koppeling Magento aan Microsoft Dynamics AX

Bartrack heeft een koppeling aan Microsoft Dynamics AX beschikbaar. Hiermee kunnen prijzen, kortingsstructuren, debiteuren en andere gegevens op een efficiënte manier worden uitgewisseld.

Microsoft Dynamics AX ERP koppeling
Accountview ERP koppeling

Koppeling Magento aan Accountview

Bartrack heeft een koppeling met Accountview ontwikkeld. Hiermee kan productinformatie, prijzen, kortingen en andere gegevens tussen de Magento webwinkel en het ERP systeem worden uitgewisseld.

Koppeling Magento aan maatwerk ERP

Praktisch elk maatwerk ERP systeem heeft de mogelijkheid informatie te importeren en te exporteren. Op basis hiervan is het goed mogelijk om een koppeling te realiseren. Bestandsuitwisseling kan op basis van bijvoorbeeld CSV-bestanden plaatsvinden. Hierbij wordt voor de realisatie een mapping gemaakt van de informatiebehoefte van ERP en webshop.

Koppeling aan maatwerk ERP

Uw webwinkel kan aan praktisch elk ERP systeem gekoppeld worden. Of het nu gaat om een courant ERP systeem als Microsoft Dynamics AX, Accountview, Exact of een maatwerk ERP, wij hebben de ervaring en de flexibiliteit om de koppeling te realiseren.

Wilt u meer weten? Bel ons gerust: 070-3065420