BarTrack App 2.1

Voorraad beheren en bestellen,
op je mobiel!

app_google-store.png
app_apple-store.png
Voorraadlocatie_overzicht.png
Voorraadlocatie.png

Alles op je mobiel

Het beheren en bestellen van voorraadartikelen was nog nooit zo eenvoudig. Gewoon, op je mobiel.

Je maakt voorraadlocaties aan, voegt artikelen toe en beschikt zo op je mobiel over alle artikelinformatie. Bestellen is vervolgens kinderspel en gaat met een druk op de knop.

Snel, eenvoudig en helemaal gratis.

 
vogelvlucht.png

De BarTrack App in vogelvlucht

Meerdere groothandels.png

Bestellen bij je favoriete groothandels

Uit onderzoek blijkt dat het merendeel van de ondernemers bij meerdere groothandels besteld.

 

BarTrack heeft dit vanaf het begin als uitgangspunt genomen. Met de app kun je daarom voorraadartikelen bij meerdere groothandels tegelijk bestellen. Scan de verschillende barcodes en de app zorgt ervoor dat ze bij de juiste groothandels besteld worden.

Zoek en bestel

Het bestellen van voorraadartikelen moet zo eenvoudig mogelijk zijn vinden wij. Ook als je even niet over de juiste barcodes beschikt.

 

Daarom kun je in de app nu ook gewoon artikelen zoeken op naam of omschrijving. Artikel gevonden? Selecteer en bestel het met een druk op de knop.

Zo kun je ook zonder barcodes snel aan de gang met BarTrack. 

artikelen zoeken 2.1.png
Barcode printen app.png

Barcodes printen vanaf je mobiel!

Je leest het goed. Je kunt van ieder artikel in de app eenvoudig een barcode printen. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere barcodes af te drukken, bijvoorbeeld van alle artikelen op een voorraadlocatie.

Ook het afdrukken van een voorraadlocatie-code doe je gewoon via de app. Dat is extra handig omdat je na het scannen van deze code, alle artikelen te zien krijgt die aan deze locatie zijn toegevoegd. Bestellen is daarna slechts een druk op de knop.

Voorraadlocatie aanmaken en onderhouden

Het aanmaken van een Voorraadlocaties is heel eenvoudig. Een voorraadlocatie is dè manier om je artikelen te beheren. En bedenk: hoe meer voorraadlocaties, hoe minder artikelen per locatie, hoe meer overzicht!

En wist je dat Voorraadmanager ook altijd direct een lijst toont van al je voorraadlocaties?

artikelen toevoegen 2.1.png
Chatbot

Chatbot helpt de besteller op gang

Barry Track, onze chatbot. Aangenaam!

De virtuele assistent start automatisch op zodra je de app opstart en is je hulp bij het aanmaken van een voorraadlocatie. Barry Track stelt slechts een paar vragen maar aan de hand daarvan krijgen we een inzicht in de voorraadsituatie bij de besteller. En zetten vervolgens een welkomstpakket klaar.

In dit pakket zit natuurlijk een welkomstbrief maar -belangrijker- een 'Quick install guide' en een Avery stickervel met 24 locatiecodes. Hiermee kan de app gebruikers direct beginnen: te beginnen met locatiecodes plakken, de juiste naam geven en artikelen toevoegen. Vervolgens is bestellen een druk op de knop. 

Speciale voorraad-locatiecode

Op de voorraadlocaties liggen de artikelen die aan deze locatie zijn toegevoegd. Zo'n locatie kan een kast of stelling in het magazijn zijn, maar bijvoorbeeld ook een bestelbus. Deze voorraadlocaties hebben ieder hun eigen. speciale code.

 

Als nieuwe gebruiker van BarTrack ontvang je gratis, een aantal QR-codes die je op een voorraadlocatie aanbrengt. Je hoeft nu alleen maar de locatiecode te scannen om in de app direct een overzicht van alle artikelen op deze locatie te zien.

Het toewijzen van artikelen aan een locatie is heel eenvoudig. En het instellen van de minimale bestelhoeveelheid voor ieder artikel is al net zo makkelijk.

BarTrack app startscherm
voorraadbeheer op je mobiel
Bestelinformatie BarTrack app

Volledige informatie over het artikel

Alle informatie over een artikel vind je op de artikeldetail-pagina in de app. In veel gevallen wordt daar ook een afbeelding van het artikel getoond.

Artikelen aan een  voorraadlocatie toewijzen

Je kunt nog steeds artikelen aan een voorraadlocate toevoegen door de barcode van het betreffende artikel te scannen met de app. 

Maar nog eenvoudiger is het artikel gewoon even op te zoeken in de lijst. Dat kan op naam van het artikel, het artikelnummer van de groothandel of het EAN-nummer van de fabrikant. Nog even het artikel selecteren en het staat op de voorraadlocatie.

Artikel toevoegen BarTrck app
Artikelen bestellen BarTrack app

Eenvoudiger bestellen kan niet!

Een lijst met voorraadartikelen krijg je heel eenvoudig door de voorraadlocatie-code te scannen. Dan is het alleen nog een kwestie van de juiste artikelen selecteren en ze met een druk op de knop aan je bestelling toe te voegen.

Aanpassen van het scanscherm

Wist je dat je de grootte van het scanscherm kan aanpassen? Twee keer op de + knop drukken geeft je een keuze uit verschillende formaten.

Handig als de barcodes klein of dicht tegen elkaar geplakt zijn.

Scanvenster2 (1).png
Scanvenster.png