BarTrack App 2.0

voorraadbeheer op je mobiel

Voorraadbeheer voor iedereen,
gewoon op je mobiel

app_google-store.png
app_apple-store.png

Voorraad beheren en bestellen in één

Het beheren en bestellen van voorraadartikelen was nog nooit zo eenvoudig. Gewoon, op je mobiel.

Je maakt voorraadlocaties aan, voegt artikelen toe en beschikt zo op je mobiel over alle artikelinformatie. Bestellen is vervolgens kinderspel en gaat met een druk op de knop.

Snel, eenvoudig en helemaal gratis.

vogelvlucht.png

De BarTrack App in vogelvlucht

Chatbot

Chatbot helpt je op weg

Maak kennis met Barry Track, onze chatbot!

Wanneer je de App voor de eerste keer gebruikt helpt onze virtuele assistent bij het inrichten van de voorraadlocatie. Na een paar eenvoudige vragen weten we hoe de voorraadsituatie bij deze besteller is en stellen we een welkomstpakket samen.

Dit pakket bestaat uit een introductiebrief, een ‘Quick install card’ en een Avery stickervel met 24 locatiecodes. Met dit pakket kan de besteller direct aan de gang: locatiecodes op de geselecteerde locatie plakken, de locatie een unieke naam geven, artikelen toevoegen ….en bestellen maar!. 

Unieke locatiecode

Iedere nieuwe besteller ontvangt één of meerdere unieke QR-codes die men op een voorraadlocatie plakt. Een voorraadlocatie kan een stelling in het magazijn zijn, een ladekast of welke andere plek dan ook. Maar de voorraad kan bijvoorbeeld ook in een bedrijfsauto liggen. 

Op het moment dat de locatiecode wordt gescand, toont de App direct alle artikelen die zich op deze locatie bevinden.

Zijn er nog geen artikelen op deze locatie, dan kunnen deze eenvoudig toegevoegd worden. Van ieder artikel kan tevens de minimale bestelhoeveelheid ingesteld worden. En natuurlijk kunnen er meerdere voorraadlocaties aangemaakt worden.

BarTrack app startscherm
voorraadbeheer op je mobiel
Bestelinformatie BarTrack app

Complete artikelinformatie

Wil je meer weten over het artikel? Ga naar de artikeldetail pagina en vindt daar alle informatie.

Bij heel veel artikelen is zelfs een afbeelding toegevoegd!

Hier kan ook de minimale bestelhoeveelheid worden ingesteld.

Artikelen toevoegen aan voorraadlocatie

Artikelen kunnen eenvoudig gevonden worden door te zoeken op naam van het artikel, het artikelnummer van de groothandel of het EAN-nummer van de fabrikant. Nòg makkelijker is om de barcodes van de artikelen te scannen met de App.

Is het artikel gevonden dan wordt deze aan de voorraadlocatie toegevoegd, inclusief de gedetailleerde artikelinformatie.

Artikel toevoegen BarTrck app

Bestellen: nu nog eenvoudiger!

Artikelen bestellen BarTrack app

Scan de QR-code van je voorraadlocatie en in de App verschijnt direct een lijst met alle artikelen op die locatie. Selecteer de artikelen die je wil bestellen en voeg ze met 1 klik toe aan de bestellijst.