BarTrack App

Eenvoudig voorraadartikelen bestellen en beheren.
Gewoon op je mobiel!

app_apple-store.png
app_google-store.png
App-home.png

Alles op je mobiel

Het beheren en bestellen van voorraadartikelen was nog nooit zo eenvoudig. Gewoon, op je mobiel.

Je maakt lijstjes aan, voegt artikelen toe en beschikt zo  mobiel over alle artikelinformatie. Bestellen is vervolgens  slechts een druk op de knop. Snel, eenvoudig en helemaal gratis.

 
app bestellen.png
detail.png
image 21.png

De BarTrack App in vogelvlucht

app bestellen.png

Scan en bestel

Scan de barcode van het voorraadartikel, selecteer en bestel.

Zo eenvoudig is bestellen met BarTrack. Scan, klik, klaar!

Startlijsten: direct beginnen met bestellen

Een Startlijst bevat je favoriete of meest bestelde artikelen en wordt door je groothandel aangemaakt.

 

De Startlijst verschijnt direct in de app en je kunt direct beginnen met bestellen. Zoek het artikel, selecteer en bestel! Zo eenvoudig is het. 

 

Zie je geen Startlijst? Neem contact op met je groothandel en vraag deze aan te maken. 

mijn voorraad.png
groothandels.png

Bestellen bij je favoriete groothandels

Uit onderzoek blijkt dat het merendeel van de ondernemers bij meerdere groothandels besteld.

 

BarTrack heeft dit vanaf het begin als uitgangspunt genomen. Met de app kun je daarom voorraadartikelen bij meerdere groothandels tegelijk bestellen. Scan de verschillende barcodes en de app zorgt ervoor dat ze bij de juiste groothandels besteld worden.

Zoek en bestel

Het bestellen van voorraadartikelen moet zo eenvoudig mogelijk zijn vinden wij. Ook als je even niet over de juiste barcodes beschikt.

 

Daarom kun je in de app nu ook gewoon artikelen zoeken op naam of omschrijving. Artikel gevonden? Selecteer en bestel het met een druk op de knop.

Zo kun je ook zonder barcodes snel aan de gang met BarTrack. 

Zoeken1.png
Bestelinformatie BarTrack app

Volledige informatie over het artikel

Alle informatie over een artikel vind je op de artikeldetail-pagina in de app. In veel gevallen wordt daar ook een afbeelding van het artikel getoond.

Zelf lijstjes maken!

Maak nu je eigen lijstjes. Bijvoorbeeld met al je favoriete artikelen of een lijst met de Weekbestelling. Natuurlijk kun je ook een lijst maken met alle artikelen die in het magazijn of bepaalde stelling liggen. Maar ook de inhoud van je bedrijfsauto kan een bestellijst zijn! 

Een bestellijst maak je heel eenvoudig zelf aan op je telefoon. Voeg daar artikelen naar keuze toe door ze op te zoeken en te selecteren. De artikelen kunnen daarna direct besteld worden. Gewoon op je mobiel!

Bestellijst_10.png
artikelen toevoegen.png

Artikelen aan een lijst toewijzen

Je kunt heel makkelijk artikelen aan een lijstje toevoegen door de barcode van het betreffende artikel te scannen met de app. 

Maar nog eenvoudiger is het artikel gewoon even op te zoeken in de lijst. Dat kan op naam van het artikel, het artikelnummer van de groothandel of het EAN-nummer van de fabrikant. Nog even het artikel selecteren en het staat op jouw lijst.

Barcodes printen vanaf je mobiel!

Je leest het goed. Je kunt van ieder artikel in de app eenvoudig een barcode printen. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere barcodes af te drukken, bijvoorbeeld van alle artikelen op een lijst.

Ook het afdrukken van een locatie-code doe je gewoon via de app. Dat is extra handig omdat je na het scannen van deze code, alle artikelen te zien krijgt die aan deze locatie zijn toegevoegd. Bestellen is daarna slechts een druk op de knop.

barcode printen.png
scanscherm aanpassen.png

Aanpassen van het scanscherm

Wist je dat je de grootte van het scanscherm kan aanpassen? Door op het pijltje naast 'scan en bestel' te drukken kun je kiezen uit verschillende formaten.

Handig als de barcodes klein- of dicht tegen elkaar geplakt zijn.