Radiant-Background-V2.jpg

Bestellen met de handscanner

Omnicon_preview_rev_1.png

Snel en handig je voorraadartikelen

bestellen met BarTrack

 
 

Altijd en overal perfect barcodes scannen

Klein en handig. Maar vooral: overal en perfect barcodes scannen. Daarom hebben we de Opticon handscanner aan het BarTrack bestelplatform toegevoegd.

De handscanner uitlezen gaat heel eenvoudig. Download daarvoor de gecertificeerde BarTrack for Desktop software. Sluit de handscanner aan op de pc en alle artikelen worden automatisch uitgelezen en kunnen direct besteld worden.

Makkelijker wordt het bestellen van je voorraadartikelen niet.

Download hier de BarTrack for Desktop software

Mac download.png

Iedereen kan werken met de handscanner

 

Scan en bestel

Soms is het gewoon handiger om met een handscanner te bestellen. Bijvoorbeeld omdat de mobiele telefoon niet bij de hand of niet gewenst is.

De scanner leg je simpelweg in het magazijn, voorraadkast of stelling en iedereen kan 'm gebruiken.

Aan het eind van de week sluit je de scanner aan op de pc en alle artikelen worden ingelezen. Nog even controleren en klaar!

Depositphotos_232628016_L (1).jpg

Maak je eigen scanlijsten

Door scanlijsten af te drukken wordt bestellen met de handscanner nog makkelijker! Scanlijsten maak je zelf in BarTrack for Desktop

 

Op een scanlijst staan de artikelen die op de betreffende voorraadlocatie liggen. Dat kan de voorraad van een complete kast zijn maar je kunt bijvoorbeeld ook per lade een scanlijst maken.

Plak de lijst op de kast of leg ze in de lade. Zoek het te bestellen artikel op in de lijst en scan de barcode.

Zo eenvoudig kan bestellen zijn. 

Schermafbeelding 2021-10-07 om 12.03 2.png

Bestellingen verzamelen en orders versturen

Open BarTrack for Desktop en sluit de scanner aan. Kies 'handscanner uitlezen' en alle bestellingen worden automatisch ingelezen.

Alle artikelen verschijnen nu op je scherm. Controleer bijvoorbeeld of er geen dubbele bestellingen zijn en of de bestelhoeveelheid klopt. Alles gecontroleerd? Verstuur de order dan met één druk op de knop naar de groothandel.

Bestel je bij meerdere groothandels? De software zorgt er automatisch voor dat artikelen bij de juiste groothandel worden besteld. Handig toch?

BarTrack for Desktop.png