BarTrack

Voorraad

Beheren van een grijpvoorraad bij uw afnemers was nog nooit zo eenvoudig. Misgrijpen is immers een kostbare zaak…

"Beheren van de grijpvoorraad bij uw afnemer was nog nooit zo eenvoudig!"

Bent u een groothandel en beheert u grijpvoorraad bij uw klanten op locatie? Dan is BarTrack Voorraad voor u de oplossing. Met BarTrack Voorraad bent u als groothandel in staat de grijpvoorraden bij uw afnemers eenvoudig te organiseren en kosten efficiënt te beheren. Nooit meer misgrijpen is daarbij het uitgangspunt.

Hoe werkt BarTrack voorraad

BarTrack Voorraad is een volledig online toepassing die door de groothandel zelfstandig kan worden ingericht en beheerd. U logt in met uw gebruikersnaam en wachtwoord waarna u zelf één of meer voorraadlocaties per afnemer kan toevoegen.

Uw klanten vullen de voorraadlocatie aan door het scannen van de barcode product labels met een kleine draadloze scanner. De bestellingen worden overzichtelijk getoond in het overzicht van bestellingen per voorraadlocatie en kunnen automatisch worden doorgezet naar uw eigen ERP-systeem.

 

Voorraadlocatie aanmaken & beheren

Het is met BarTrack online Voorraad beheer mogelijk meerdere voorraadlocaties per afnemer toe te voegen. Het toevoegen is simpel en eenvoudig. U ontvangt uw bestellingen gesorteerd per voorraadlocatie. 

Uw producten toevoegen en beheren

Voeg eenvoudig uw producten met barcode artikelnummer toe aan Bartrack Voorraad. Dit kan per artikel of door middel van het uploaden van een grotere hoeveelheid producten.

Indien gewenst kan BarTrack Voorraad worden gekoppeld aan uw ERP-systeem zodat artikelmutaties automatisch in BarTrack Voorraad worden verwerkt.

Activeer één of meerdere scanners

BarTrack Voorraad is standaard gekoppeld aan Scan2order waarmee snel en foutloos bestellen mogelijk wordt. 

Hoe werkt het? De besteller scant de barcodes van de gewenste producten, sluit de scanner aan op de computer en de producten worden direct toegevoegd aan het besteloverzicht in BarTrack Voorraad. Inloggen is niet nodig. Na het aansluiten van de scanner wordt de eindgebruiker automatisch ingelogd. 

Bestellingen controleren en verwerken

De bestelling kan indien gewenst nog worden aangepast door de bestelhoeveelheid te wijzigen of producten bij nader inzien toch van de bestellijst te verwijderen. Bestellen was nog nooit zo eenvoudig. U ontvangt uw bestellingen in een helder overzicht, verzameld per voorraadlocatie.

Lange Voorhout 92
2514 EJ Den Haag

Telefoon: 070-3065420
E-mailadres: sales@bartrack.nl

KvK: 27.24.73.35
BTW: NL 8104.71.012.B.01