Radiant-Background-V2.jpg

BarTrack HuB

Bepaal zelf hoe BarTrack voor jóuw groothandel werkt 

®  

Bestellers toevoegen

Pijl 2.png

Vooraadlocaties beheren

Pijl 5.png

Bestellingen bekijken

Artikelen

toevoegen & beheren

pijl 3.png
HuB1.png
Mac download.png
 
 

BarTrack instellen voor jouw groothandel

BarTrack HuB is de beheeromgeving voor de groothandel. Je regelt hier bijvoorbeeld de koppeling met je webwinkel, de wijze waarop je artikelen importeert en je autoriseert klanten die met BarTrack kunnen bestellen. Natuurlijk vindt je hier ook uitgebreide statistieken over de bestellingen die met de BarTrack App of handscanner worden gedaan

De BarTrack HuB in vogelvlucht

 

De eerste keer na inlog

Nadat je bent ingelogd kun je direct in de HuB aan de slag. Je begint met het invullen van de gegevens van je bedrijf en bepaalt de mark(ten) waarin je actief bent. 

Daarnaast kun je hier andere collega’s toegang geven tot de HuB en autoriseer je klanten om te kunnen bestellen met de BarTrack App. 

instellen hub.png

Stel koppeling met webshop in

De volgende stap is het koppelen van de webwinkel. Iedere webwinkel kan worden gekoppeld aan de HuB. Of het nu om een eigen applicatie gaat of een bestaand platform. De instellingen voor koppeling vind je in de BarTrack HuB. 

Bepaal zelf op welke wijze je de orders wenst te ontvangen. Zo kan je instellen dat de BarTrack App een link stuurt naar de besteller. Deze link zet de bestelling direct in je webwinkel zodat de besteller direct verder kan winkelen.

Direct bestellingen ontvangen is ook mogelijk. Hierbij wordt de bestelling direct op de ftp-server gezet, dus zonder tussenkomst van de webwinkel.

BT_Hub_Connection_V1.png

Importeer en beheer je artikelen

Het toevoegen van artikelinformatie aan de HuB is essentieel. Want dat is wat de besteller in de App te zien krijgt na het scannen van de artikelcode.

De artikelen en bijbehorende informatie kan via een eenvoudige import aan de HuB worden toegevoegd en nadien per artikel worden beheerd.

detailbestellen.png

Log veilig in. Print stickers met barcodes van de artikelen die jij op voorraad hebt liggen en plak deze in de voorraadkast.

lees meer

Print barcode-labels voor je klanten

Via de BarTrack Hub maak je een selectie van barcodes en voegt deze toe aan een unieke lijst per klant.  Zo kan je eenvoudig per voorraadlocatie een overzicht van benodigde barcodes maken. Print deze vervolgens op stickers of Dymo labels, of stuur ze per pdf aan de klant.

Wist je trouwens dat klanten ook zèlf barcodes kunnen printen? Lees meer

Dymo 2.png

Volg het bestelgedrag real time

Schermafbeelding 2021-01-19 om 16.52.41.

Welke klanten bestellen regelmatig. Welke niet? Wat zijn de artikelen die het goed doen? Zijn er items die we uit het assortiment moeten halen?

De antwoorden hierop zijn bepalend voor een goed advies naar iedere klant. Daarom vindt je BarTrack Voorraad uitgebreide statistieken die je inzicht vergroten.

Start vandaag nog