Skip to the main content.

1 min read

5 Redenen om met je Mobiel te bestellen!

5 Redenen om met je Mobiel te bestellen!

Schrijf jij ook nog de producten die je moet bestellen op een lijstje en belt ze daarna door naar je groothandel? Of misschien zoek je ze zelf op in de webwinkel van je leverancier en bestelt ze online. Vaak ook een tijdrovend klusje.

Dat kan veel eenvoudiger. Bestellen met je mobiel. Gewoon de barcode scannen en de bestelling staat met een paar klikken in de webshop van je groothandel.

Hieronder 5 redenen waarom mobiel bestellen ook voor jou een goed idee is.

1. Snel en eenvoudig

Je mobiele telefoon heb je altijd bij de hand. De scanner van de mobiele telefoon is inmiddels zo ver ontwikkeld dat het moeiteloos alle barcodes (of qr-codes) scant. En de mobiele telefoon biedt natuurlijk allerlei extra handige functies zoals informatie over het product, afbeeldingen en nog veel meer.

2. Altijd het juiste product

Barcodes liegen nu eenmaal niet. Dus bestel je altijd het juiste product. Zo weet je zeker dat je bijvoorbeeld de goede kleur, maat of uitvoering bestelt.

3. Bespaar tijd

Nooit meer met het eerder genoemde lijstje langs de schappen in je magazijn lopen, de ontbrekende artikelen opschrijven en deze vervolgens doorbellen naar de groothandel. Of lang moet zoeken in die toch niet zo overzichtelijke webshop van je leverancier. Uit onderzoek blijkt dat je met mobiel bestellen maar liefst een uur per bestelling kan besparen!

4. Nooit meer misgrijpen

Je werknemers pakken snel even een product uit de voorraad zonder dat te melden. Niet opzettelijk maar vaak omdat ze niet weten waar of hoe ze dat moeten doen. Dat is nu verleden tijd. Ze scannen eenvoudigweg het product dat ze meenemen even met hun mobiel.

5. Met meerdere mensen bestellen

Heb je verschillende locaties of wil je dat meerdere medewerkers kunnen bestellen? Dan is mobiel bestellen ideaal. In zo’n geval geef je aan dat alle bestellingen naar één centrale persoon gaan die de bestellingen verzameld, controleert en goedkeurt. Zo houdt je optimaal overzicht.

 

BarTrack bestel met je mobiel

De oplossing? Gewoon al je zakelijke artikelen bestellen met de gratis app van BarTrack. Scan de barcode, controleer en de bestelling wordt direct naar de groothandel verstuurd. Scan klik, klaar

Bestellen bij meerdere groothandels tegelijk…..met je mobiel!

Bestellen bij meerdere groothandels tegelijk…..met je mobiel!

Het is van groot belang voor een goede workflow binnen je bedrijf, en toch gaat het regelmatig mis: het (na) bestellen van voorraadartikelen. Ga maar...

Read More
BarTrack Barcode-printing voor groothandels en bestellers

1 min read

BarTrack Barcode-printing voor groothandels en bestellers

Het bestelproces kan soms tijdrovend en complex zijn, maar met BarTrack wordt het een fluitje van een cent. Ontdek hoe je barcodes kunt printen om...

Read More
BarTrack lanceert landelijke outdoor campagne

BarTrack lanceert landelijke outdoor campagne

BarTrack blijft innoveren om het bestelproces bij diverse groothandels te vereenvoudigen. Met talloze posters door heel Nederland verspreid, brengt...

Read More