Radiant-Background-V2.jpg
  • bjakkers

Help! Hoe beheer ik m'n voorraad?

Je komt ze steeds vaker tegen: ondernemers die lokaal voorraad houden. Klanten willen namelijk graag snel geholpen worden. Een product niet op voorraad? Dan loop je al snel de kans om de order van de klant kwijt te raken. De klant is namelijk ook gewoon consument: “ik heb nú een probleem en wil ook nú een oplossing”.


Maar is het moeilijk om je lokale voorraad bij te houden? Op het eerste gezicht lijkt het wel mee te vallen, toch? Als je een product verkocht of gebruikt hebt, bestel je een nieuwe. Of zet je het in ieder geval op een bestellijstje. Die je vervolgens periodiek naar je groothandel doorbelt.. Of verstuurt.... Of online bestelt...


Maar wie houdt dat lijstje bij? En controleert of de bestelling gedaan wordt? Vaak pakken meerdere medewerkers producten uit de voorraad. Houden die allemaal het lijstje bij? En wat als je bij meerdere groothandels bestelt?


Pffff. Toch niet zo eenvoudig dus. Of misschien wel?

Want je bestelt nu gewoon al je zakelijke producten met één simpele App: BarTrack. Helemaal gratis. En gewoon met je mobiele telefoon. Scan de barcode en plaats je bestelling. Scan, klik, klaar!

Bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Download de gratis App en start met bestellen. Of je nu ZZP-er bent of een MKB-bedrijf met meerdere vestigingen hebt. Met de BarTrack App bestel je snel en eenvoudig de juiste producten. En wist je dat je met meerdere mensen kunt bestellen? De bestellingen worden dan verzameld en kunnen door bijvoorbeeld de inkoop manager gecontroleerd en verstuurd worden.


Wil je meer weten over wat BarTrack voor jouw organisatie kan betekenen? Stuur dan een mail naar sales@bartrack.com of bel 085 - 047 0847.


#bartrack #ScanKlikKlaar #voorraadbeheer