Radiant-Background-V2.jpg
  • bjakkers

Ik ben MKB-er, is mobiel bestellen ook wat voor mij?

Jazeker is mobiel bestellen wat voor jou zouden we willen zeggen.


Ga maar na. Je bent de hele dag bezig met… Ja, met wat niet eigenlijk? Klanten helpen, vragen van personeel beantwoorden, je financiële administratie (helpen) bijwerken, voorraadbeheer, nadenken over de plannen voor volgend jaar (dat zit altijd in je hoofd overigens). En ga zo maar door.


Kortom, jij -en je mensen- hebben het hartstikke druk! En het laatste dat je wil is wanneer een product dat je nù nodig hebt, niet op voorraad is. Dat je misgrijpt op het moment dat je een klant wil helpen. En dat komt regelmatig voor is onze ervaring. Je mensen pakken snel even een produkt uit de voorraad zonder dat te melden. Of willen dat wel melden maar hebben geen idee aan wie of hoe.


Misgrijpen is met BarTrack verleden tijd. BarTrack is een App die je op je telefoon download, een barcode mee scant en het betreffende product vervolgens direct bij de groothandel bestelt. Scan, klik, klaar! En nog helemaal gratis ook.

En weet je wat nog mooier is? Met meerdere mensen tegelijk bestellen kan ook! Alle gescande producten gaan dan naar een centrale persoon die vervolgens de bestelling doet.

Weer een zorg minder voor jou. En dat telt.