Depositphotos_178574264_L (1).jpg

SamenBestellen

Handig! Met meerdere collega's bestellen via BarTrack

 
 

Bestel samen met je collega's

Je kent de situatie vast wel. Niet alle collega's zijn op dezelfde dagen, of zelfs tijden, aan het werk. Maar ze moeten wel hun bestellingen kunnen doorgeven anders grijp je op een gegeven moment mis.

Daarvoor hebben we SamenBestellen ontwikkeld. Hiermee kun je met meerdere collega's bestellingen doorgeven die vervolgens verzameld worden. De verantwoordelijke controleert alle bestellingen en maakt de order definitief

 

SamenBestellen met de BarTrack app

Meld de personen aan die namens jouw bedrijf mogen bestellen.

BarTrack zorgt ervoor dat deze personen in een groep worden geplaatst. Alle bestellingen van de groep worden niet direct doorgestuurd maar online verzameld.

De verantwoordelijke logt wekelijks in, of zo vaak als nodig is. Alle bestelde artikelen worden gecontroleerd (bijvoorbeeld op dubbelen) en de order wordt definitief verstuurd.

Om je aan te melden voor SamenBestellen stuur je een mail naar support@bartrack.com.

bestel-crop.png

SamenBestellen met de handscanner

Omdat de handscanner niet persoonsgebonden is kan deze door iedereen gebruikt worden om te bestellen.

Aanmelden is dus niet noodzakelijk, maar wel gewenst. Daarmee is het voor iedereen duidelijk wie toestemming heeft om te bestellen.

opn-2001.jpeg

Bestellingen afronden

Bestellingen via de BarTrack app worden automatisch verzameld. De barcodes die met de scanner worden gescand moeten eenmalig worden ingelezen.

Daarvoor log je in op BarTrack for Desktop en sluit de scanner aan. Kies de 'handscanner uitlezen' knop en alle artikelen worden ingelezen. Daarna kan de bestellingen worden gecontroleerd op eventuele dubbelen en de juiste bestelhoeveelheid. De order kan daarna met één druk op de knop worden verstuurd.

BarTrack for Desktop.png