Radiant-Background-V2.jpg

VoorraadManager
Beheren van je voorraad was nog nooit zo eenvoudig

®  

Voorraadlocatie toevoegen

Mac-Voorraadbeheer-002.png
Pijl 2.png

Omloopsnelheid beoordelen

Producten beheren

Veilig inloggen met de BarTrack App

pijl 3.png
 
Arthodent_edited.jpg
Martens_edited.jpg
aglektro_edited.jpg
Schermafbeelding 2020-11-21 om 11.49.34.
delftechniek_tools-safety-supplies-323x9
 

Voorraadbeheer eenvoudig gemaakt

Met BarTrack VoorraadManager beheer je heel eenvoudig al je voorraden. Het bestellen van je voorraden doe je snel en foutloos met de BarTrack App. Je bestelt altijd de juiste ingestelde bestelhoeveelheid. 

Liggen er artikelen op voorraad die je bij verschillende groothandels bestelt? Geen probleem. De BarTrack app is slim. Na het scannen worden de bestellingen automatisch doorgezet naar de webwinkels van je favoriete groothandels

Scan, klik, klaar!

icoon clock

Bespaar tijd

icon low cost

Verlaag je kosten

Icon free

Gratis

Hoe werkt het?

 

Voeg artikelen toe van verschillende groothandels

BT_Hub_Templates.png

Artikelen voeg je per voorraadlocatie toe. Dat kunnen artikelen zijn van verschillende leveranciers. Voor de BarTrack App is dat geen probleem: het systeem onthoudt de gescande code en bestelt de artikelen zo automatisch bij de juiste groothandel.

Beheer je voorraad per locatie

Maak één of meerdere voorraadlocaties aan. Vervolgens voeg je artikelen aan die locaties toe èn gewenste bestelhoeveelheid. In VoorraadManager kan je alle artikelen vinden van alle groothandels waar jij bestelt

Ook heel handig: de groothandel heeft eveneens toegang tot BarTrack Voorraad. En kan bijvoorbeeld ook zelf artikelen toevoegen of verwijderen voor jouw locatie(s) .

Print zèlf barcode labels

Via de BarTrack Hub maak je zelf voorraadlocaties aan (bijvoorbeeld een magazijnstelling). Hier kun je vervolgens zelf artikelen aan toevoegen. Zo heb je per voorraadlocatie een overzicht van benodigde barcodes. Print deze vervolgens op Avery stickers of Dymo labels, of stuur ze per pdf aan de klant.

BT_Hub_Templates.png

Eenvoudig bestellen met je mobiel

Bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Download de gratis BarTrack App, maak een account aan en je kan direct starten met (bij)bestellen van de producten op de voorraadlocatie.

Scan, klik, klaar!

BT_Hub_Templates.png
 

Volg het bestelgedrag real time

Bekijk samen met je groothandel naar de omloopsnelheid van artikelen. In VoorraadManager kan je een periode selecteren en in één oogopslag zien welke producten er in deze periode zijn besteld. Zijn er artikelen die we uit het assortiment moeten halen?

De antwoorden hierop zijn bepalend voor het optimaliseren van je voorraden. Zo bespaar je veel tijd en geld.

VoorraadManager op je mobiel

Alle functionaliteit van VoorraadManager is nu ook beschikbaar op je mobiel!

Scan de unieke voorraadlocatie-code, voeg artikelen toe en bestel. Zo eenvoudig is het.

mijn vooraad app.png