Radiant-Background-V2.jpg

BarTrack VoorraadManager

Beheer eenvoudig de lokale voorraad van je klant 

 

online en zonder ingewikkelde software

®  

Voorraadlocatie toevoegen

Mac-Voorraadbeheer-001.png
Pijl 2.png

Statistieken bekijken

pijl 3.png

Producten beheren

Locaties van bestellers bekijken & beheren

Barcodes printen

 
 

Voorraadbeheer eenvoudig gemaakt

Met BarTrack Voorraad beschik je over een volledige VMI-oplossing waarmee je onder andere voorraadlocaties voor klanten aanmaakt, de minimale bestelhoeveelheid (MOQ) bepaalt en barcodelabels kan printen.

Het geeft ook een gedetailleerd inzicht in de bestelstatistieken. Desgewenst per klant, per periode en per product.

 

De klant heeft toegang tot zijn eigen voorraadlocatie(s) waardoor je gezamenlijk werkt aan de optimale samenstelling van de lokale voorraad.

scherm voorraadbeheer.png
 

Hoe werkt het...

Voorraad beheren doe je samen

Per klant maak je een of meerdere voorraadlocaties aan. Vervolgens voeg je artikelen aan die locaties toe, inclusief productinformatie èn gewenste bestelhoeveelheid.

De klant heeft eveneens toegang tot BarTrack Voorraad. En kan bijvoorbeeld ook zelf artikelen toevoegen of verwijderen voor de eigen locatie(s) . Zo werk je samen aan een optimaal beheer van de voorraad.

Samenwerken.png

Maak barcodelabels voor je klanten

Via de BarTrack Hub maak je een selectie van barcodes en voegt deze toe aan een unieke lijst per klant.  Zo kan je eenvoudig per voorraadlocatie een overzicht van benodigde barcodes maken. Print deze vervolgens op Avery stickers of Dymo labels, of stuur ze per pdf aan de klant.

Wist je trouwens dat klanten ook zèlf barcodes kunnen printen? Lees meer

Dymo 2.png
 

Bestellen met de mobiel of handscanner

Bestellen was nog nooit zo eenvoudig. De klant download de gratis BarTrack App, meld zich aan en kan direct starten met (bij)bestellen van de artikelen op de voorraadlocatie.

Wist je trouwens dat je buitendienst-medewerkers ook orders op kunnen nemen namens de klant?  Gewoon via de BarTrack App.

image 13.png

Volg het bestelgedrag realtime

Per geselecteerde periode kun je de omloopsnelheid van artikelen zien. Wat zijn de artikelen die niet of zelfs helemaal nooit zijn besteld? Zijn er artikelen die we uit het assortiment moeten halen? Of juist moeten toevoegen?

De antwoorden op deze vragen zijn bepalend voor een goed advies aan je klant. Daarom vindt je in BarTrack VoorraadManager uitgebreide statistieken om je inzicht te vergroten.

Schermafbeelding 2021-01-19 om 16.52.41.

Begin vandaag nog