Radiant-Background-V2.jpg

Werken bij

BarTrack is een jonge, zeer ambitieuze organisatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat het bestellen en beheren van voorraadartikelen vele malen efficiënter, goedkoper en transparanter kan.

 

Daarom hebben wij BarTrack ontwikkeld: het nieuwe en onafhankelijke bestelplatform waarop de zakelijke besteller, groothandel én producent samenwerken.

 

We zoeken jou!

  • Iemand die goed past in de dynamiek van een – nu nog – kleine organisatie én uitstekend zelfstandig uit de voeten kunnen;

  • Iemand met initiatief, lef en een proactieve, ondernemende houding;

  • Iemand die graag wil meewerken aan de op- en uitbouw van een vernieuwend concept, met energie, ideeën en creativiteit;

  • En, tenslotte, iemand die door de groei van onze organisatie ook een impuls wil geven aan zijn eígen groei en ontwikkeling.

Gezocht: Activation manager

Net als de Partner manager ben je actief bij een verscheidenheid aan klanten. 

Als Activation Manager ben je verantwoordelijk voor het succesvol uitrollen van het gebruik van BarTrack bij klanten van groothandels.

 

Nadat een groothandel gecontracteerd is, begint het eigenlijke werk pas. Vanaf dat moment ga je namelijk met ze aan de slag om BarTrack bij hun klanten te introduceren. Zodat BarTrack daadwerkelijk gebruikt gaat worden in het bestellen van voorraadartikelen. En dat is cruciaal voor het succes van BarTrack.

activatie_clipped_rev_1.png

Jouw succes is ons succes

In deze functie werk je samen met de Partner manager. Deze laatste is de contractverantwoordelijke en je stemt dus zaken af. Maar jij neeemt altijd het voortouw voor de activatie en werkt grotendeels zelfstandig. Het succes van BarTrack wordt bepaald hoe succesvol jij bent in het stimuleren van het gebruik door de klanten van de groothandel.

Gezocht: Marketing manager

Jij moet ons bekend maken. Zo simpel is het.

Bij een groot aantal verschillende doelgroepen. Van groothandel-directie tot tandartsassistente en van Groningen tot in België en Duitsland. Om mee te beginnen. Dus zo simpel is het misschien niet.

Marketing vinden wij eigenlijk ook sales. Want al onze communicatie moet leiden tot actie. Actie om over BarTrack te praten, informatie op te vragen, een demo te boeken en ga zo maar door.

Schermafbeelding 2022-01-25 om 14.05.33.png

Je bent op velerlei gebied actief. En een doener. Je draait je hand niet om voor het schrijven van een blogpost of het zelf in elkaar zetten van een post op Insta of Facebook. Je kent de tools die daarvoor beschikbaar zijn.

Gezocht: Marktanalist

We zijn leergierig en willen dus alles weten over onze klanten en prospects.

We willen inzicht in welke markten het bestelproces beter en sneller kan. Door gebruikers daarvoor de juiste tools te geven. Misgrijpen is immers niet alleen een hele vervelende, maar vaak ook dure ervaring. 

market.png

Natuurlijk houd je van cijfers. En kun je een goede analyse en rapportage maken. Maar dat is niet alles. Je bent oprecht geïnteresseerd in wat er met die data gebeurt. Dus ben je altijd bezig met kijken hoe het beter en relevanter kan. 

Geïnteresseerd in een van deze vacatures?

Wil je solliciteren, vul dan onderstaand formulier in. We kijken naar je uit!

Bart.png

Bart Grol

Oprichter en CEO

BJ.png

Bart-Jan Akkers

COO

[formulier]